Има много българи, които са избрали да работят и живеят в САЩ, но не всички успяват да получат американско гражданство.

Мирослав Бърняшев, Русев, и американското му гражданство

Русев е вече и американски гражданин

Да му е честито

През 2019 г. кечистът Мирослав Бърняшев, познат вече със сценичния си псевдоним Миро, се похвали, че е успял да покрие всички критерии и получил американско гражданство.

Преди няколко дни актрисата Мариета Мелроуз използва профила си в Instagram, за да обяви, че тя също е успяла да се сдобие с американско гражданство. Мариета живее в Лос Анджелис от няколко години, като е участвала в четири епизода в сериала на Netflix Atypical и в 13 на Emergency: LA.

В профила си в социалната мрежа тя пише, че след години на усилена работа, безсънни нощи, страх, неизвестност, лош късмет най-после може да се похвали, че е гражданин на Америка. "Моят адвокат ми каза, че не е имала клиент с толкова много предизвикателства по пътя", пояснява още актрисата.

Мариета Мелроуз, Atypical, Netflix и участието ѝ в третия сезон на сериала

Българка с участие в сериал на Netflix

Мариета Мелроуз в третия сезон на Atypical

Мариета Мелроуз пише, че когато се е преместила в страната е била момиче, изпълнено с надежда, невинност и амбиция. А сега това момиче се е превърнало в жена, която знае какво заслужава. "Първо поколение имигрант не е шега", завършва шеговито поста си актрисата.