Още откакто разбрахме че на режисьорския стол на Barbie застава Грета Гъруик, ни стана ясно, че няма да получим традиционната захаросана розова Барби.

Симу Лиу, "Барби", болезнените му премеждия и може ли да има повече от едно Барби във филма

Барби може и да не е само една

Ще бъде наистина интересно

И въпреки че на пръв поглед изглежда точно такава, предвид начина, по който видяхме облечена Марго Роби по време на снимките на филма, по всичко личи, че нейната Барби не се притеснява да се защитава и да раздава "правосъдие", когато някой прекали с поведението си. 

От Hollywood Life разбираме, че Марго Роби е готова да се бие на снимачната площадка на новия филм за известната кукла. 31-годишната актриса засне сцена, в която друг актьор (в ролята) я удря по дупето и нейното отношение в ролята ѝ на емблематичната играчка е доста неочаквано. Марго удря силен шамар на актьора, след като той посяга към задните ѝ части по време на снимките. 

Сцената показва как актьорът тича зад Барби и я "шляпка" по дупето, докато тя е в гръб на плажа. Реакцията от страна на Барби не закъснява и тя му удря такъв силен шамар, че "свят му се завива". 

Райън Гослинг, “Барби”, Warner Bros. Pictures и снимката на актьора в ролята на Кен

Колко секси е Райън Гослинг като Кен

Актьорът влиза в ролята на половинката на Барби

След като официално беше потвърдено, че Райън Гослинг ще изиграе Кен, успяхме да разберем и как точно ще изглежда в тази роля. Гослинг е като една още по-секси своя версия. А не бяхме допускали, че има накъде повече. И признаваме си, двамата с Марго Роби ще бъдат най-сладката и най-захаросаната екранна двойка, която сме виждали. Но им отива, не можем да отречем.