Докато феновете на Малума бяха заети да спекулират дали с приятелката му Сузана Гомес са сгодени, след като само преди няма и месец тя беше забелязана с пръстен на ръката, певецът тотално изненада всички с лично признание.

Романтично бягство на Малума и Сузана Гомес и новите спекулации за годеж

Дали този път Малума наистина ще го направи

Дали този път наистина ще чуем сватбен марш

Въпреки че с половинката му са заедно вече от три години, те не говорят често за връзката си и гледат да стоят далеч от светлината на прожекторите. Затова и феновете на Малума едва ли са очаквали да чуят голямата му новина по време на турнето му Don Juan от сцената, пред хиляди хора.

Но певецът избра точно концерта във Вашингтон от снощи, 19 октомври, за да разкрие, че му предстои да стане баща за първи път.

Новината Малума сподели по изключително вълнуващ начин. Към песента "Procura" беше прожектиран новия ѝ видеоклип, който включва лични кадри на двойката, с посещенията им при лекар за сонограма на бебето, както и разкриването на новината на близките им.

От видеото става ясно също така, че Малума и Сузана Гомес очакват момиченце, което вероятно ще кръстят Парис, съдейки по огърлиците с името, които се вижда двамата да носят.

Макар че не обича да говори много за личния си живот, през август певецът споделя в интервю за Entertainment Tonight, че е щастлив с приятелката си, която много го подкрепя.

"Добре съм, щастлив съм, чувствам се в баланс, това е много важно. Психичното ми здраве е наред. Всъщност е най-доброто, на което мога да се надявам", казва тогава Малума.

Освен това издава и че винаги е мечтал да бъде баща: "Да имам семейство, за мен е най-голямата цел в живота."

Как Малума изрази възхищението си от Меси

Как Малума изрази възхищението си от Меси

Истински запален футболен фен

Е, сега вече тази негова мечта е напът да се сбъдне. Поздравления за двойката!