Колумбийският изпълнител Малума отново накара всички да говорят за него. След миналогодишното си турне, десетките милиони последователи в социалните мрежи, няколкото хита с над милиард гледания и дуета с Мадона, сега дойде ред на нова приятна изненада.

Малума, дуетът му с Мадона "Medellin" и какво не знаем за колумбийския изпълнител

Малума - момчето от Колумбия, за което всички говорят

От Меделин до "Medellin" с Мадона

Малко преди да се върне в Европа за нова поредица концерти, част от турнето 11:11 World Tour, Малума зарадва феновете си с документален филм - Maluma: Lo Que Era, Lo Que Soy, Lo Que Sere ("Това, което бях, това, което съм, това, което ще бъда"). 

Продукцията бе представена официално на специално събитие в Колумбия тази седмица, а на 5 юни бе и официалната предмиера в YouTube.

Филмът е с продължителност час и половина и разказва историята на колумбийския изпълнител такава, каквато малцина я познават. В проекта освен неговия разказ са вплетени и тези на членове на семейството, треньора му по футбол, продуценти и мениджъри.

Така се създава цялостна картина на пътя, който Малума е извървял до голямата сцена. А той никак не е бил лесен.

Когато Хуан Луис (както е истинското име на изпълнителя) е само на 10, родителите му се развеждат. В този труден период на него му се налага да влезе в ролята на мъжа в семейството и да се погрижи финансово за майка си и сестра си.

И успява да го направи - по доста находчив начин. Спомените за този период днес идват под формата на сълзи в очите на Малума.

Малума и баща му

Източник: GettyImages

Малума и баща му

Един от най-важните избори, които Малума прави в живота си, е да предпочете музикална кариера пред футболната. Всички му възлагат големи надежди и го виждат като един от бъдещите национали на Колумбия.

А сестра му Мануела споделя, че винаги е била убедена в едно - че брат й ще пълни стадиони, независимо дали с игра на терена или музика. И се оказва права. Но до големите зали и публики има дълъг път, който започва с един наистина специален подарък за рождения ден на Малума - запис на първата му песен.

Изпълнителят не отрича огромната помощ, която е получил в началото на професионалния си път и до днес я оценява високо. А всички негови близки споделят, че в основата на успеха му е най-вече желязната дисциплина, която притежава.

Малума с първи концерт в България

Малума с първи концерт в България

Колумбийският изпълнител ни включи в световното си турне

От физкултурните салони до Mаdison Square Garden, Малума е целеустремен и не спира да следва своята мечта - да прави музика, навсякъде, по всяко време. Признава, че кариерата му е взела много повече, отколкото му е дала, но сега е в позиция, в която има само един възможен път - напред към нови успехи.