Колкото и да отказваме да повярваме, Маколи Кълкин отдавна вече не е онова малко и сладко момченце, което помним от "Сам вкъщи". Актьорът вече е зрял мъж - на 39 години, със сериозна приятелка и още по-сериозни планове за бъдещето си. 

"Сам вкъщи", Джо Пеши, Маколи Кълкин и любопитни неща, които не знаехме за филма

Любопитни факти за "Сам вкъщи"

"Весела Коледа, мръсно животно"

В интервю за Esquire Маколи Кълкин сподели, че той и партньорката му, актрисата Бренда Сонг, "работят" за бебе. Актьорът не си спестява и подробности за това как се чувства, докато двамата правят опити за свой наследник. 

"Работим усилено. Изчисляваме най-подходящото време. Знаете ли, всъщност е много възбуждащо, когато половинката ти влезе в стаята и заяви: "Скъпи, в овулация съм", споделя Маколи Кълкин, като допълва, че наистина има огромно желание да има бебе и да бъде баща. Актьорът сподели притеснението си, че вече забелязва промени в тялото си, свързани с напредването на възрастта. 

Очевидно фактът, че бившата приятелка на Маколи Кълкин - Мила Кунис, с която бяха заедно цели осем години, отдавна е щастлива майка на две деца, също му влияе по някакъв начин. По всичко личи обаче, че актьорът наистина е готов да създаде семейство с жената до себе си, с която е заедно от октомври 2017 г.

Маколи Кълкин, "Сам вкъщи" и ще участва ли актьорът във филма

Ще видим ли Маколи Кълкин в новия "Сам вкъщи"

Какво ни готвят Disney