В началото на 2019 г. бяхме доста изненадани от новината, че след 25 години брак Джеф Безос и съпругата му Макензи Скот се развеждат. В резултат на което тя се сдоби със състояние от няколко милиарда долара.

Макензи Безос, бившата съпруга на Джеф Безос и новият й брак

Бившата на Безос се омъжи отново

Кого избра този път

Но през изминалите три години на няколко пъти обяви големи дарения. А през миналата година бившата съпруга на Безос намери отново любовта в лицето на учителя Дан Джюет.

От People разбираме, че бракът им е приключил само година, след като бе сключен. От New York Times са се сдобили с информация, че Макензи Скот е подала молба за развод в съда, а Джюет не я е оспорил.

Снимка 489992

Източник: GettyImages

Знае се също, че подялбата на имущество се е случила чрез договор, който обаче не е публично оповестен. От съдебните документи не става ясно дали Макензи Скот и Дан Джюет са имали предбрачен договор, но са имали въпросния договор за раздяла, който урежда подялбата на имуществото.

Франсоа Майерс, Алис Уолтън, Макензи Скот, кои са най-богатите жени на планетата

Ето кои са най-богатите жени на планетата

И Риана заблестя като диамант, но остава извън топ 10

Преди време самият Безос бе казал, че подкрепя брака и връзката на бившата си съпруга и смята, че новата ѝ половинка е страхотен човек. За своите 25 години брак Макензи и Безос имат четири деца.