По принцип сме свикнали да обръщаме внимание на Маги Джанаварова покрай честите ѝ екзотични почивки, на които не пропуска да ни напомни колко е секси.

Маги Джанаварова, секси снимките по бански и безкрайното лято на изпълнителката

Безкрайното и секси лято на Маги Джанаварова

Благородно завиждаме

Но с последния си пост в социалните мрежи изпълнителката реши да обяви една наистина голяма новина. И не, тя не е свързана с издаването на албум.

Джанаварова сподели видео, в което виждаме моменти от нейни преживявания през 2022 г. От снимки на видеоклипове до полети и красиви дестинации. В описанието изпълнителката загатва, че има да ни каже, нещо, но ще го разберем в края на самото видео.

А то е, че е бременна с първото си дете. В описанието Маги Джанаварова допълва, че 2022 г. за нея е била най-хубавата до момента. "Мечтите се сбъдват, истинската любов съществува, щастието съществува, онова прекрасно семейство съществува - моето, и всичко зависи от нас."

На този етап Джанаварова не разкрива повече подробности около бременността, но не пропуска да благодари на родителите си, че са до нея във всичко и да напомни на последователите си да - "Обичайте смело".