В началото на годината Мадона обяви новите си творческите планове - мащабно световно турне, повод за което са четирите десетилетия на сцената. И явно интересът към музикалното събитие е толкова голям, че сега звездата решава да добави още дати.

Mадона и турнето The Celebration Tour, което бележи четири десетилетия творчество и присъствие на сцената

Мадона се впуска в ново приключение

Важният юбилей, който певицата ще отбележи

Първоначално турнето, озаглавено The Celebration Tour, включва 35 дати. Началото е на 15 юли във Ванкувър, Канада, а финалното шоу - на 1 декември в Амстердам.

На този етап Мадона не разкрива кога и къде са новите места, на които тя ще представи най-големите си хитове. Звездата само сподели кратко видео в своя Instagram, към което, с типичния си ексцентризъм, лаконично написа: "Новите дати на турнето ще бъдат обявени скоро...!"

А кралицата на попа усилено се подготвя за престоящото събитие, пише Bang Premier. Според близки източници тя влага "всичко" в шоуто - и време, и много енергия. Фокусирана е върху това да го превърне в мащабен спектакъл, който феновете ще помнят дълго. И всеки един детайл е обмислен до най-малка подробност.

Говори се дори, че Мадона ще носи известния си конусовиден сутиен, с който някога често се появяваше на своите концерти. Проектираният от Жан-Пол Готие провокативен тоалет певицата облече за първи път на турнето си Blonde Ambition World Tour през 1990 г. И сега, толкова години по-късно, 64-годишната изпълнителка е готова да "съживи" известната визия, заедно с други емблематични костюми от четиридесетгодишната си кариера.

Антъни Чиконе, Мадона и новината смъртта на един от братята ѝ

Голямата загуба за Мадона

Новина, трудна за приемане

The Celebration Tour е бъде своеобразна разходка из дългата и успешна кариера на Мадона. Явно това ще се случва не само със средствата на музиката, но и чрез сценичните декори, ефектите и дори и облеклото. И в това няма нищо странно, предвид че певицата е истински пионер не само в музикалната индустрия, но и по отношение на модата.

Серията от концерти има свое официално видео, пародия на филма за турнето ѝ от 1991 г. Truth or Dare. А билетите за турнето бяха пуснати в продажба на 20 януари.