Мадона винаги е успявала да шокира феновете си със скандалното си поведение, което демонстрираше през всичките години на музикалната си кариера. 

Мадона на 62

Мадона в 28 факта

Защото Кралицата на попа днес има рожден ден

Всички знаем, че тя не обича и да спазва установените правила - както в музикално отношение, така и в личния си живот. Доказателство са и последните снимки, които се появиха в социалните медии. 

На тях виждаме поп кралицата на хотелски балкон в Маями в опасна близост с един от танцьорите си - Аламалик Уилямс (Ahlamalik Williams). Двамата не се притесняват да разменят ласки в компанията на дъщерята на Мадона - Лурдес, и мистериозния ѝ нов приятел.

Причината за разпалените коментари от страна на феновете на певицата, е огромната разлика във възрастта между Кралицата на попа и младия танцьор. Тази година Мадона навърши 61, докато Аламалик е едва на 26 години. Известно е, че той е част от танцовия състав на Мадона и придружава певицата на всички нейни концерти в САЩ от турнето Madamme X.

Въпреки че певицата не е потвърдила, че има връзка с Аламалик, съдейки по снимките, двамата определено изглеждат много близки. 

Мадона, турнето Madame X , закъснението на концертите й и защо я съдят феновете

Защо фен заплаши Мадона със съд

Поп иконата успя да ядоса феновете си