Мадона винаги е успявала да шокира феновете си със скандалното си поведение, което демонстрираше през всичките години на музикалната си кариера. 

Мадона на 61

Мадона на 61

28 факта за Кралицата на попа

Всички знаем, че тя не обича и да спазва установените правила - както в музикално отношение, така и в личния си живот. Доказателство са и последните снимки, които се появиха в социалните медии. 

На тях виждаме поп кралицата на хотелски балкон в Маями в опасна близост с един от танцьорите си - Аламалик Уилямс (Ahlamalik Williams). Двамата не се притесняват да разменят ласки в компанията на дъщерята на Мадона - Лурдес, и мистериозния ѝ нов приятел.

Причината за разпалените коментари от страна на феновете на певицата, е огромната разлика във възрастта между Кралицата на попа и младия танцьор. Тази година Мадона навърши 61, докато Аламалик е едва на 26 години. Известно е, че той е част от танцовия състав на Мадона и придружава певицата на всички нейни концерти в САЩ от турнето Madamme X.

Въпреки че певицата не е потвърдила, че има връзка с Аламалик, съдейки по снимките, двамата определено изглеждат много близки. 

Мадона, турнето Madame X , закъснението на концертите й и защо я съдят феновете

Защо фен заплаши Мадона със съд

Поп иконата успя да ядоса феновете си