Преди дни Мадона успя отново да ни изненада, но не с поредната си провокативна песен или видеоклип. 61-годишната певица вече не крие интимната си връзка с едва 26-годишния Аламалик Уилямс.

Двамата бяха заснети да си разменят ласки на хотелска тераса пред погледите на дъщерята на Мадона Лудрес, която е почти набор на гаджето на майка си.

Но явно възрастовата разлика от 35 години по никакъв начин не притеснява нито певицата, нито младия танцьор. А връзката им сякаш вече е преминала границата на невинния флирт.

Според хора от екипа на Мадона, тя и Аламалик, който е част от балета на турнето Madame X, двамата имат връзка от близо година. Скоро след като целия свят разбра за нея пък, родителите на Уилямс решиха да я коментират публично.

Те заявиха, че певицата може да е по-възрастна от тях, но не виждат никакъв проблем в това, защото любовта не познава граници. Майката и бащата на танцьора са се срещали лично с Мадона и тя им е споделила, че има сериозни планове със сина им след като приключи турнето й. Успокоила ги е, че наистина го обича и ще се грижи за него.

Двамата са категорични, че нямат нищо против, ако един ден изпълнителката и Уилямс решат да минат под венчилото. Сигурни са, че тя не го използва и че няма да разбие сърцето му. Аламалик е умен и смирен, отнася се към Мадона с уважението, което тя заслужава, но не прекалява. А на нея много й харесва да бъдат заедно, смята, че си пасват идеално, пише The Sun.

Мадона, Аламалик Уилямс и това ли е новото гадже на певицата

Новото гадже на Мадона (което е с 35 години по-младо)

Хванати в крачка

Когато двамата започват да работят заендо, танцьорът има приятелка, но се разделят, защото тя ревнува от Мадона. А до какво точно по-сериозно ще доведе тази на пръв поглед обречена връзка, само времето ще покаже.