На 16 август Мадона навърши 63 години. А ние въобще не сме очаквали от нея да посрещне празника си със скромно и скучно тържество и да не ни направи свидетели на случилото си.

Мадона на 63

Мадона в 28 факта

Защото Кралицата на попа днес има рожден ден

И Кралицата на попа отново не ни разочарова. Тя избра да празнува в Италия в компанията на шестте си деца, както и на младото си гадже Аламалик Уилямс и близки приятели. И всичко е точно в неин стил - шантаво, цветно и екстравагантно, както самата тя го нарича.

Мадона и децата й позират за семейна снимка на интересен фон, наподобяващ пещера. Всички са облечени различно и шарено, сякаш излезли от различни епохи на историята.

А певицата не изневери на себе си и този път и завърши визията си с нестандартно бижу за лицето и главата, което виждаме и по-отблизо на друга снимка в профила й.

То е дело на индонезийски бижутер Rinaldy Yunardi, който е създавал подобни уникати за звезди като Ники Минаж, Шакира и други. Накитът допълва тоалета на Мадона и е съчетан с рокля на Burberry, токчета на Miu Miu и масивни колиета от Dolce & Gabbana, предава Page Six.

За същинското парти пък певицата залага на риза-рокля на Versace, a с гаджето й не пропускат да демонстрират близост, която на някои може да им идва и в повече, но за Кралицата на попа няма нищо забранено и прекалено.

Мадона, гаджето й Амалик Уилямс и децата й, с които си направиха барбекю на двора

Мадона отново ни предизвиква

Певицата с дръзки снимки в Instagram

Покрай празника й пък научихме и не една и две новини за нея. Тя сподели за нова колаборация с Warner Music Group, както и че документалният филм MADAME X ще бъде премиерно пуснат в Paramount+ на 8 октомври.