Наскоро Григор Димитров и Мадалина Геня най-сетне се появиха заедно на събитие и позираха като двойка пред всички. Двамата определено предпочитат да са по-встрани от медийното внимание и да се наслаждават един на друг, но и не пропускат удобна възможност да си окажат нужната подкрепа - дали тя ще бъде в публиката на негов мач, или той с нея на някое награждаване.

Григор Димитров и Мадалина Геня потвърдиха официално връзката си

Григор Димитров най-накрая се престраши

Снимките, за които всички говорят

Вече със сигурност всички ги припознават като една от най-горещите секси двойки. А вниманието, което Мадалина Геня получи покрай връзката си с родния тенисист, е само в плюс на нейната модна и актьорска кариера. Но когато Гришо е на поредния турнир, на нея й се случва да попада и в прегръдките на друг.

В случая този друг е дизайнерът Филип Плейн - поредният запленен от красотата и сексапила на румънката. Тя бе едно от главните действащи лица на ревюто, с което модният му бранд представи новата си колекция. Присъства и на бляскавото парти в Милано по случая.

А Филип Плейн сподели няколко общи снимки с Мадалина Геня в профила си в Instagram - нещо, което рядко прави с другите красавици, които участват в ревютата му.

И това ни припомня един интересен факт - че двамата са били двойка известно време преди около седем години. Защо са се разделили така и не стана ясно, но очевидно са запазили приятелски отношения.

Григор Димитров и Мадалина Геня във Венеция - елегантни и много влюбени

Когато Григор Димитров не може да откъсне очи и ръце от Мадалина Геня

Родният тенисист и румънската актриса показват колко са щастливи

А днес не се притесняват отново да демонстрират близост, докато бременната половинка на дизайнера е около тях, а Гришо - на кортовете в далечен Китай. Дали това ще повлияе на връзката на Мадалина Геня с тенисиста, или той приема всичко като просто поредния професионален ангажимент, предстои да разберем.