След като Григор Димитров и Мадалина Геня се разделиха, не чуваме кой знае колко много нови неща около актрисата и модел.

Григор Димитров след раздялата с Мадалина Геня - тенисистът с нова причeска и на къмпинг

Ново начало за Гришо след раздялата с Мадалина

Време е за промяна

Тя обаче използва профила си в Instagram, за да държи последователите си в течение какво се случва с нея. И какви успехи постига, разбира се.

Именно от профила на Геня в социалната мрежа разбираме, че филм с нейно участие превзема класациите на Netflix. Става дума за Deep Fear, в който страхът и големите акули са гарантирани.

В него Мадалина Геня влиза в ролята на Наоми - очарователна дама, която обича да плава из водите край Карибите със своята яхта. Животът ѝ обаче се преобръща, когато намира в океана мъж и жена (Макарена Гомес ("Новите съседи", "30 сребърника") бедстващи и ги спасява.

Е, оказва се, че тези двамата са наркотрафиканти и буря е потопила плавателния им съд. Те отвличат Наоми и я принуждават да се гмурне до потъналата им лодка, за да извади на повърхността всички 850 килограма кокаин, които са на борда ѝ. Но големият проблем е, че с бурята са дошли и гигантски акули, които не се свенят, когато отхапват.

Трейлърът не загатва кой знае каква дълбочина в сюжета, обрати или пък впечатляващи визуални ефекти, но се оказва, че се харесва на хората. Мадалина Геня споделя в профила си в Instagram, че Deep Fear е пожънал успех в Netflix.

Актрисата се хвали, че филмът с нейно участие е влязъл в топ 10 на седмичните класации за най-гледани филми на стрийминг платформата в няколко страни по света, сред които САЩ и Великобритания.

Мадалина Геня за Григор Димитров - какво написа бившата на тенисиста след загубения му финал

След загубения финал - какво каза Мадалина Геня по адрес на Григор Димитров

Бившата на Григор с първа проява след раздялата

От написаното от Мадалина Геня разбираме, че освен в главната роля, тя е и изпълнителен продуцент на филма. За да отпразнува този успех, Геня сподели и няколко свои секси снимки по бельо, които са били заснети в Малта, където е била ситуирана и продукцията за филма.