Доскоро дъщерята на Мадона Лурдес Леон обичаше да скандализира с някоя и друга снимка в социалните мрежи, на която се вижда окосмяването й под мишниците например. Но сега тя тотално е сменила стратегията си и по всичко личи, че иска да прави кариера в модните среди.

Лурдес Леон и новите провокативни снимки на дъщерята на Мадона

Дъщерята на Мадона с нова секси фотосесия

Малката лилава рокля на Лола не оставя много на въображението

Разбира се, фактът, че е дъщеря на Кралицата на попа, й дава летящ старт във всяко начинание. Така тя вече има зад гърба си няколко фотосесии за различни марки, сред които Burberry и Mark Jacobs.

Наскоро Лурдес се появи на корица на Vogue заедно с Кая Гербер, Бела Хадид и още няколко техни колежки - всички определени като "моделите, които променят индустрията". И това със сигурност е поредното голямо признание за госпожица Леон, която смело следва мечтата си.

Лола, както вече предпочита да я наричат, иска да знае, че не всичко в този живот получава на готово и дори сама си е плащала таксата за колежа. Също така живее сама в Бруклин, далеч от холивудския блясък.

А последният ангажимент, с който се похвали, е за марката бижута Swarovski. Тя е част от предстоящата Collection II кампания, която има конкретна цел - да служи като "платформа за представяне на хора от различни култури и с различна ориентация", предава People.