Когато говорим за Лурдес Леон веднага се сещаме за старата мъдрост, че крушата не пада по-далече от дървото. Лола, както я наричат всички, става все по-дръзка и все повече напомня за младата Мадона.

Лурдес Леон, Мадона и вълната от упреци в социалните мрежи срещу дъщеря й

Лурдес Леон - не по-малко вулгарна от майка си Мадона

Като две капки вода са

24-годишната моделка знае, че провокативните секси снимки няма начин да не привлекат вниманието към нея, така че няма нищо против тях. Факт е, че ѝ се получават, сякаш е създадена да прави това.

Наскоро тя сподели свои снимки от фотосесия за Office Magazine, заснети от Маян Толедано. На тях тя е с лилава рокля, за която думата секси направо бледнее. На едната снимка Лола е в гръб, за да покаже ефектната рокля, направена от малки правоъгълници, отзад.

Гарвановочерни коси, обувки на високи токчета, нова татуировка на гърба... Бодиартът не е чужд на Лола, но тази татуировка тип "стълбище към небето" вероятно е нова, защото досега тя не е била забелязвана с нея, пише Hollywood Life.

На другата снимка Лола е в същата стая, със същата рокля, легнала по корем. Дългите кичури на брюнетка прикриват по-голямата част от роклята. Тук се вижда тежкият ѝ грим и поглед, който показва, че е достойна дъщеря на известната си майка.

Мадона, Лурдес Леон, новото селфи на майка и дъщеря и спорните реакции на феновете им

Какво подразни феновете на Мадона

Кой е виновен този път

"Вижте дрехата", написа Лола, но едва ли почитателите ще гледат само дрехата. Едно е сигурно, дъщерята на Мадона е невъзможно да остане незабелязана, каквото и да прави и каквото и да облече.