Само една жена знае през какво преминава тялото ѝ, когато забременее и роди. И колко трудно всъщност е след това отново да се върнеш във форма.

Луиза Григорова-Макариев, Радина Кърджилова, Силвия Петкова и откровенията им за това какво е да не си перфектна майка

Българските актриси, които не се срамуват да признаят, че не са перфектни

Какво споделиха Луиза Григорова-Макариев, Радина Кърджилова и Силвия Петкова

Профила на Луиза Григорова-Макариев в Instagram разбираме, че актрисата е започнала да спортува все по-активно и е на правия път към добрата форма. Под снимка от залата, в която тренира, пише, че всеки може да намери в себе си правилната мотивация, за да се самоусъвършенства.

"За мен тя е желанието да бъда по-добра актриса, да се подготвям за всяка следваща роля като за нов живот. Защото ролите са това - един нов човек, когото създаваме. Човек с различен светоглед, различни мисли, различна професия, различна физика."

На нас всичко това ни звучи така сякаш Луиза Григорова-Макариев се подготвя за нова роля. В поста си тя пише още, че нея професията ѝ дава огромно предимство, защото може да бъде и хиляди хора, освен себе си.

Снимка 569456

Източник: Instagram / luiza_grigorova_makariev

От други снимки, качени на стори в профила ѝ, виждаме, че формата ѝ наистина се възвръща, макар да е имало хора, които са се съмнявали, че е на прав път. Актрисата дори се шегува, че плочките вече не са само в банята.

Снимка 569455

Източник: Instagram / luiza_grigorova_makariev

Отново от снимки в стори разбираме, че в момента Луиза е заета със снимки на проект, защото споделя какво правя, когато е зад кадър.