Откакто е с Лорън Санчес, Джеф Безос тотално скъса с имиджа си на скучен предприемач, на когото в главата са му само сметки и не знае как да си живее живота и да си харчи парите.

Няма спор, че основателят на Amazon работи много, дори и след като се отказа от поста на изпълнителен директор. А явно от Санчес си е откраднал мъдростта, че колкото по-здраво работиш, толкова по-здраво трябва и да се забавляваш.

Затова и двамата често пътуват и си дават време да преоткриват нови места, докато се радват на взаимната си компания. А междувременно Лорън Санчес използва профила си в Instagram, за да демонстрира на феновете си не само колко е щастлива от връзката си милиардера, но и как се поддържа във форма и каква визия избира за червения килим.

Често виждаме половинката на Безос на бляскави събития, на които без съмнение се откроява страхотният ѝ външен вид. Личи си, че 52-годишната журналистка работи усърдно във фитнес залата, за да изглежда толкова добре.

Майката на две деца често споделя някои от любимите си рецепти в социалните мрежи, доказвайки, че много вкусни и устойчиви ястия могат да се приготвят у дома. Този път Лорън е решила да даде на феновете си бегъл поглед от нейната интензивна рутинна тренировка с няколко сторита в Instagram. 

Бившата медийна личност сподели клип от домашната си фитнес зала, облечена в бяло горнище и тъмносин клин, като на заден фон, докато изпълнява силовите си упражнения, се вижда ѝ годеникът ѝ Джеф Безос.

Малко след това Лорън Санчес се похвали и колко добре изглежда поддържаното ѝ стегнато тяло в елегантна червена рокля по нея, докато присъства на голямото събитие на Glamour, което отдава почит на отличените според изданието Жени на годината за 2023 г., между които попадат имената на Мили Боби Браун, Виктория Бекъм, Брук Шийлдс и други.

Междувременно стана ясно и че двойката се подготвя за голямото си преместване от Сиатъл в Маями. Бизнесменът сподели емоционално съобщение за сбогом, след като закупи невероятно имение, разположено в Индиън Крийк - място, известно с факта, че много други знаменитости имат имоти там, включително Том Брейди и Иванка Тръмп, пише Hola.