Само преди месец разбрахме, че Лили Алън и Дейвид Харбър са сключили брак и са станали типичната семейна двойка. Но май малко сме се объркали.

Лили Алън, Дейвид Харбър, разрешителното им за брак и сватбата им

Лили Алън се омъжи

Честито!

Двамата не са точно типичната семейна двойка, а по-скоро са от модерните. В края на миналата седмица Алън реши да сподели, че от дълго време работи не върху пускането на нова песен, а върху пускането на... секс играчка.

Точно така, Лили Алън мастурбира и смята, че в това няма нищо срамно. Дори подстрекава всички жени не само да го правят, а и да не се чувстват зле от този факт. "Да обичаш себе си трябва да бъде най-нормалното нещо на света."

Според 35-годишната изпълнителка, всички жени заслужават страхотни оргазми, ето защо заедно с Womanizer е създала секс играчката Liberty. Цената ѝ е 89 паунда и джобният ѝ размер не трябва да заблуждава дамите, защото Лили Алън уверява, че върши страхотна работа.

Лили Алън, спирането на алкохола и годишнина от въздържанието на певицата

Кой стои зад селфито по бански на Лили Алън

Как го отбеляза певицата

Една от основните цели на Алън е да разбие табутата, създадени около женското удоволствие. А какъв по-добър начин от това да говориш за него. И да пуснеш секс играчка.