На червения килим на наградите Critics Choice Awards тази неделя, 13 март, Лейди Гага отново беше зашеметяваща.

Лейди Гага, Салма Хайек, Сиена Милър, Бенедикт Къмбърбач, Себастиан Стан и най-красивите тоалети на наградите BAFTA

Най-впечатляващо облечените звезди на наградите BAFTA

Цветни рокли и заслепяващи диаманти

Но повод да ни направи впечатление този път не беше дълга рокля в черно, златисто и кристали на Gucci, а нещо далеч по-тривиално - стегнатият й корем. Той пък беше допълнително подчертан и от ефектното й бюстие. 

И понеже сме на тема как да влезем във форма за предстоящото лято, ни се прииска да си откраднем идеи някоя идея как Лейди Гага поддържа завидната си фигура.

Снимка 566883

Източник: GettyImages

Открихме, че любима ѝ е йогата. Издава ни го пост в Instagram профила ѝ, качен през януари, когато очевидно вече е започнала активна подготовка за сезона на бляскавите събития. Не се съмняваме, че Лейди Гага е в групата за напреднали, тъй като показва завидни умения - впечатляваща е изправената ѝ стойка на глава.

Изглежда обаче певицата наистина обича да се предизвиква. От Women's Health разбираме, че йогата тя разнообразява със силови тренировки във фитнеса. Явно именно те са "основният виновник" за стегнатия ѝ корем, защото включват разновидности на коремните преси и целят да оформят всяко мускулче в торса.

Но за да не оставаме с впечатлението, че крие режима си единствено в залата, Гага показва, че е любител и на спортните активности на открито. В потискащите месеци на карантина тя се е отдавала дори и на скално катерене.

Кафето, водата, зеленият чай и напитките, с които да намалим обиколката на талията

Как да намалим обиколката на талията си

Какво и как да пием, за да имаме плосък корем

Е, ние може и да не сме толкова смели, но определено сега сме по-окуражени да вкараме повече физическа активност в ежедневието си.