В последно време името на Лео ди Каприо се споменава все по-често, най-вече покрай връзката му с младата и красива Камила Мороне. Двамата прекараха коледните и новогодишните празници на известния остров Сейнт Барт, а една случка направи преживяването им още по-запомнящо се.

По ирония на съдбата, Лео не успя да се спаси от удавяне на борда на потъващия "Титаник", но спаси от същата участ непознат човек. Плувайки с частната си лодка край острова, актьорът и неговите приятели са открили удавник, който е прекарал във водите на океана часове.

Това се случва на 30 декември. 24-годишният французин е паднал от круизен кораб, а капитанът на яхтата разбира за инцидента по радиостанцията.

Ди Каприо веднага дава съгласието си да се включат в издирвателните дейности и след няколко часа обикаляне те приключват успешно.

Леонардо ди Каприо, Камила Мороне и почивката им на Сейнт Бартс

Колко по-добре изглежда гаджето на Леонардо ди Каприо в сравнение с него

Камила Мороне и актьорът изпратиха 2019 г. от Сейнт Бартс

Точно преди началото на задаваща се буря, французинът е изваден от водата, което го спасява от сигурна смърт. И сега може да се похвали не само, че живее втори живот, но и че носителят на "Оскар" го е спасил, защото само неговата лодка е продължила издирването, пише Daily Mail.