Тази година излязоха много звездни автобиографии и всяка от тях разкри някои неприятни подробности от историята на авторите си. Лени Кравиц обаче е решил да ни спести някои неща от живота си, независимо дали са били приятни или неприятни.

В интервю за Daily Telegraph 56-годишният музикант признава, че в Let Love Rule няма да са засегнати връзките му с известни дами като Кайли Миноуг или Никол Кидман. Любовната му афера с Кидман, с която дори е бил сгоден, излезе наяве чак през 2017 г.

Кравиц и актрисата са излизали заедно малко след развода й с Том Круз през 2000 г. В интервю по повод сериала на НВО "Големите малки лъжи" за The Edit тя между другото споменава, че е била сгодена за певеца и че двата са запазили приятелски отношения.

В автобиографията на Лени обаче няма да научим нищо за това, защото тя е съсредоточена единствено върху първите 25 години от живота му.

"Първоначално мислех да разкажа живота си до момента, но когато продължих усетих, че това са две напълно различни книги. Не исках тази да е за славата и как се става известен, исках да е само за това как съм намери собствения си глас," казва той в интервюто.