Следим с интерес Лени, дъщерята на легендарния супермодел Хайди Клум, която все по-уверено върви по стъпките на майка си.

Хайди Клум, Лени Клум и събитието на Dolce & Gabbana във Венеция

Лени Клум - гордостта на Хайди

Двете красавици са супер тандем

Изминалата година беше доста силна за 17-годишната красавица. Тя откри Седмицата на модата в Берлин и стана корица на Glamour Germany точно 20 години след майка си.

Но като че ли най-вълнуващата ѝ изява е грандиозното ревю на Dolce & Gabbana на площада Сан Марко във Венеция през август. Именно към нея се връща Лени в интервюто за последния брой на Elle.

Пред списанието тя споделя как се е чувствала преди излизането си. "Честно казано, не бях толкова нервна", споделя Лени. Единственото, което я е притеснявало, е короната на главата ѝ да не се размести.

"Бях уплашена, че ще падне, така че в крайна сметка я прикрепиха към косата ми", обясни тя. Всъщност Лени от малка се подготвя за кариерата на модел, припомня Page Six. Тя е на 12, когато за първи признава, че иска да тръгне по пътя на майка си. Тя обаче я убеждава да не бърза.

Самата Хайди Клун пък неведнъж е признавала, че няма този лек подход на Лени преди излизане на подиума. Супермоделът споделя пред People, че винаги е нервна.

Лени Клум и как майка ѝ Хайди Клум е повлияла на работата ѝ на модел

Съветите на Хайди Клум към Лени

Кой, ако не тя, може да го направи най-добре

И обяснява това с факта, че разлика от Лени не е израснала в тази атмосфера от дете.