"Индиана Джоунс и реликвата на съдбата" (Indiana Jones and the Dial of Destiny) се явява пети и последен филм във франчайза. Или поне така бе обявено.

Големите обещания на "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата"

Големите обещания на "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата"

Какво ни чака в петия филм за легендарния герой на Харисън Форд

Ние обаче не бързаме да се хващаме на тази въдица, преди да сме изгледали филма и да сме видели оставена ли е все пак някаква вратичка за още от приключенията на Индиана. Едно обаче е сигурно - филмът ще ни държи в напрежение през цялото време.

Пуснатите два трейлъра подсказват точно за това, а от The Hollywood Reporerter разбираме, че по време на CinemaCon в Лас Вегас е бил пуснат нов откъс от филма. Поне за момента само присъствалите на събитието знаят за какво точно става дума.

Това, което ние разбираме, е, че въпросното видео е показало екшън сцени с преследване, в които героите на Харисън Форд и Фийби Уолър-Бридж се опитват да избягат от лошите. И докато се чудим дали това видео ще стане обществено достояние, попадаме на интервю на Джеймс Манголд за Total Film.

В него режисьорът на "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата" говори малко повече за въпросните сцени, в които ще видим в действие технологията за подмладяване, приложена върху Харисън Форд.

Самият филм ще започне с тях, като те се явяват като малка предистория, върху която стъпва основното действие. Вече се знае, че за да подмладят Форд, във филма са използвани архивни негови кадри. Не беше ясно колко време точно ще гледаме младата версия на актьора.

"Индиана Джоунс и часовникът на съдбата" (Indiana Jones and the Dial of Destiny), Харисън Форд и как е бил подмладен актьорът

Как е бил подмладен Харисън Форд за "Индиана Джоунс и часовникът на съдбата"

Слава на технологиите

Е, вече знаем, че става въпрос за около 25 минути, които ще ни върнат около 20 години назад във времето, преди да се пренесем в 1969 г., когато ще се развива и основното действие.

"Индиана Джоунс и реликвата на съдбата" е по кината от 30 юни.