Новините за бебета тази година не спират. Поредната е свързана с Куентин Тарантино. Той и съпругата му Даниела Пик са станали родители на момиченце. Двойката е посрещнала второто си дете заедно през празничния уикенд, разбираме от People. 

Куентин Тарантино, Даниела Пик и новината, че отново ще стават родители

Куентин Тарантино отново ще става баща

Двамата със съпругата му още не са потвърдили новината

"Даниела и Куентин Тарантино са щастливи да съобщят, че Даниела роди тяхното момиченце на 2 юли 2022 г. - малка сестричка на Лео, първото им дете", се казва в изявление.

59-годишният режисьор на "Имало едно време в Холивуд" и съпругата му, която е певица и модел, разкриха, че очакват второто си дете през февруари.

Даниела, дъщерята на израелският певец и текстописец Цвика Пик, за първи път започва да излиза с Куентин, след като се срещат през 2009 г., докато той рекламира филма си "Гадни копилета". Двамата се сгодяват през юни 2017 г. и се женят през ноември 2018 г. Синът им Лео се ражда през февруари 2020 г.

Снимка 579863

Източник: GettyImages

Миналата година Куентин разказа за задълженията си на баща при гостуването си в шоуто Jimmy Kimmel Live!, разкривайки как той и съпругата му са измислили името на сина му. И то не идва от близкото му приятелство с актьора Леонардо ди Каприо, с когото е работил в "Джанго без окови" и "Имало едно време в Холивуд".

"Почти се бяхме отказали да го кръстим Лео, защото бяхме убедени, че хората ще предположат, че сме го кръстили на Леонардо ди Каприо", каза Тарантино тогава. "Няма нищо лошо в това, но ... той е кръстен на дядото на жена ми. А и в сърцата ни той беше нашето малко лъвче."

Куентин Тарантино, Роджър Ейвъри, The Video Archives Podcast, страстта към видеокасетите и какво е общото ѝ с новия проект на режисьора

Специалното хоби на Куентин Тарантино

И какво общо има то с новия проект на режисьора

"Значи той е лъв (Leo). Така си мислехме за него", добави носителят на Оскар.