Кристина Агилера никога не е страняла от предизвикателния външен вид. Още с първите си песни Х-тина провокира с прилепнали панталони с ниска талия и почти несъществуващи горнища. По-късно залагаше на кожата, корсетите и супер високите токове.

Кристина Агилера откровено за оргазмите си

Кристина Агилера откровено за оргазмите си

Певицата напоследък е много откровена за сексуалния си живот

Затова и няма как да ни учуди с модните си избори. Последно виждаме 42-годишната изпълнителка на "Dirrty" в пола, която наподобява чанта. Розова и покрита с кристали, моделът й е вдъхновен от легендарната Birkin на Hermes.

Дрехата всъщност е от колекцията пролет 2024 на берлинския бранд Namilia, която включва още намигания към въпросната чанта, която се появява и като корсет, пишат Vogue.

Кристина обаче е дала своята трактовка на нещата, като е съчетала полата-чанта със семпла черна тениска, винилови сандали на ток и черни слънчеви очила. Няма как да не ни направи впечатление, че певицата е в страхотна форма.

В момента Кристина Агилера e на световно турне, което промоутира последния й испаноезичен албум Aguilera. Най-близкият концерт до България е този в Серик, Турция (в близост до Анталия), на 8 август.