Кристин Дейвис разказва за любовния си живот в ново интервю за The Sunday Times Style. Звездата от "Сексът и градът" обяснява как гледа на срещите и какво мисли за случайния секс.

"Просто ей така", премиерата на сериала и обяснението къде е Саманта Джоунс

"Просто ей така" и официалното обяснение за липсата на Саманта

Получаваме го в първите минути на новия сериал

"Не се интересувам от безсмислените приказки, намирам ги за скучни. Вълнуват ме по-личните, по-дълбоките разговори, а мъжете не винаги се интересуват от това. Точно поради тази причина съм наистина ужасна в случайния секс...ужасна, ужасна", разказва Кристин Дейвис, като допълва, че всеки, с когото е излизала и чете думите ѝ, би се съгласил с нея.

Това в никакъв случай обаче не означава, че в младостта ѝ не се е случвало да се поддаде на порива. Актрисата признава, че когато се върне към някои от спомените от миналото, ѝ става наистина смешно.

Снимка 557188

Източник: GettyImages

"Знаех ли, че това е случаен секс. Не мисля", продължава с разсъжденията си Кристин Дейвис.

На въпрос дали в момента се среща с някого, актрисата отговаря, че наистина няма време за това, но пък е "отворена за неочакваното".

Крис Нот, "Просто ей така" и рекламата на Peloton, в която участва

Компанията, която загуби пари заради "Просто ей така"

Какво се случи с Peloton

Преди години Кристин Дейвис имаше няколко сериозни връзки, между които с актьора Алек Болдуин и с режисьора Арън Соркин, но така и не се омъжи. Тя обаче има две осиновени деца - Джема на 10 и Уилсън на три.