Последните няколко дни непрекъснато става дума за Кристиано Роналдо. Причината е интервюто му с Пиърс Морган за Good Morning Britain.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и кое е по-хубаво - сексът с нея или голът му срещу Ювентус

По-добра ли е в леглото Джорджина от Ирина Шейк

Кристиано Роналдо определено харесва какво се случва под завивките

От него до момента стана ясно не само, че Джорджина Родригес е истинска фурия в леглото, но и че Роналдо е изключително емоционален човек. Доказаха го сълзите му, когато чу колко много се е гордял с постиженията му вече покойният му баща.

Пак от същото интервю разбираме, че Роналдо има и много голямо и добро сърце и помни кой му е помогнал в най-трудните му моменти. Футболистът сподели, че издирва три жени от Мадейра, които някога са му помогнали.

Снимка 440863

Източник: EPA/БГНЕС

По неговите думи това са служителки на McDonald's, които давали на него и приятелите му безплатни бургери, тъй като малките момчета били много гладни, но не можели да си ги позволят.

"Попитах в Португалия, казаха, че ресторантът е затворен. Ако това интервю обаче може да помогне, за да ги намеря, ще съм много щастлив. Искам да ги поканя в Торино или Лисабон на вечеря, за да им се отблагодаря. Искам да върна жеста", казва Роналдо.

Кристиано Роналдо, Жозе Динис Авейро и какво разплака футболиста

Какво разплака Кристиано Роналдо

Неочаквано видео и едно признание