Кристиано Роналдо може много неща и в това се е убедил всеки футболен фен. В интервюто си с Пиърс Морган за предаването Good Morning Britain видяхме, че и емоционалните моменти също не са му чужди.

Кристиано Роналдо, Жозе Динис Авейро и какво разплака футболиста

Какво разплака Кристиано Роналдо

Неочаквано видео и едно признание

Като част от същото интервю, Морган запита португалеца кой е любимият му отбелязан от него гол. Оказа се, че това е този срещу настоящия му клуб Ювентус на четвъртфиналите в Шампионската лига през 2018 г. 

Тогава Роналдо отбеляза много ефектно попадение със задна ножица. То беше толкова впечатляващо, че дори феновете на Ювентус го аплодираха. Нападателят сподели пред Морган, че любим му е точно този гол, защото се е опитвал да вкара по подобен начин много пъти, но никога не се е получавало толкова добре.

Тогава Пиърс Морган го попита дали чувството, което е изпитал, когато е вкарал гола, е по-хубаво от секса. Първоначално Роналдо се замисли, но след това каза, че не е, не и когато става въпрос за секса с Джорджина Родригес.

Джорджина Родригес, Кристиано Роналдо, секси бельото и как прави футболиста щастлив

Как Джорджина изкушава Роналдо в леглото

Секси тайните на модела

Разбира се, и двамата се засмяха след това изказване, а всички зрители останаха да се чудят дали това означава, че Ирина Шейк не е толкова добра в леглото.