Кристиано Роналдо е не само един от най-добрите футболисти в света, но и един доста добър бизнесмен. Португалецът е съсобственик на два хотела в родината си, като за целта си сътрудничи с най-голямата хотелска верига в страната Pestana. 

Кристиано Роналдо, спортните награди в Дубай и бижутата за над милион долара на футболиста

Защо Роналдо носи годежен пръстен

Нестандартен и доста скъп избор

Двата луксозни хотела Pestana CR7, които бяха открити през 2016 г., се намират Лисабон и в Мадейра, където нападателят е роден. В края на 2017 г. Роналдо обяви, че смята да разшири бизнеса си с още два хотела в Мадрид и Ню Йорк.

Вече става ясно, че е въпрос на дни да отвори врати хотелът му в Мадрид. Това обяви самият Роналдо в профила си в Instagram, където публикува няколко снимки от бъдещия си хотел. Той се намира на една от най-известните улици в центъра на Мадрид - Gran Via. 

"Все по-близо и по-близо до отварянето на новия ни хотел Pestanacr7 Gran Vía в Мадрид. Следете за повече подробности. До скоро, Мадрид", написа футболистът под кадрите.

Виждаме не само гледката към улицата от хотела, но и една от стаите, в които на леглото небрежно е поставена снимка и топка с автограф от футболиста. Може би такава ще бъде изненадата за първите гости на хотела. Предстои да разберем съвсем скоро. 

Флойд Мейуедър, Лионел Меси, Кристиано Роналдо, Леброн Джеймс и кои са най-високоплатените спортисти за десетилетието

Кои са най-високоплатените спортисти за десетилетието

Пачки по стотачки