Коледните празници Кристиано Роналдо прекара заедно с любимата си Джорджина и четирите си деца в Дубай. Оказва се обаче, че посещението в арабското емирство е било не само с цел почивка, но и за да може футболистът да вземе лично поредното си голямо признание.

Вчера, 29 декември, Роналдо присъства на Международната спорна конференция в Дубай, а в самолета на връщане към Италия отнесе и наградата Globe Soccer, която получи по време на събитието.

Като имаме предвид всички награди, които звездата на "Ювентус" спечели в последните години, тази определено не може да ни изненада. Не същото обаче може да се каже за бижутата, с които звездата отново накара всички да говорят за него.

Камерите на спортното събитие запечатаха два огромни пръстена на лявата ръка на Кристиано. Единият веднага ни прави впечатление не само с безбройните си диаманти, но и с формата си, която много наподобява на годежен пръстен, който принципно трябва да краси някоя женска ръка.

Според запознати, цената на екстравагантното за мъж бижу с голям, жълт диамант, е над 300 хиляди долара. На безименния пръст, на който се носи брачната халка пък, Роналдо избра да сложи друг пръстен, обсипан с диаманти. Неговата цена е над 100 хиляди долара.

Черешката на тортата е часовникът Rolex, модел GMT-Master Ice, който отново привлича вниманието със стотици малки диаманти. Цената на това истинско бижу е над 490 хиляди долара. Така общата стойност на аксесоарите, с които футболистът се изфука в Дубай, надхвърля един милион долара, пише The Sun.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и Коледата им в Дубай

Слънчевата Коледа на Кристиано и Джорджина

Секси забавления

Тази сума може да ни звучи голяма, но не и на фона на всички над 540 милиона долара, които Кристиано притежава. А страстта му към най-скъпите и лъскави бижута датира още от времето, когато започна да може да си ги позволява.