От доста време знаем, че за Кристиано Роналдо няма невъзможни неща. Ако все пак се намери нещо, което да му се опре, то португалецът с много труд и воля го преодолява.

Хабиб Нурмагомедов, Кристиано Роналдо и защо ММА шампионът смята, че звездата на Ювентус трябва да се пенсионира

Хабиб Нурмагомедов: време е Роналдо да се пенсионира

Съвети от приятел

След двубоя между Ювентус и Сампдория, спечелен от торинския гранд с 2:1, социалните мрежи са напълно полудели по Роналдо и общото мнение е, че той може да лети.

Причината за тази истерия и налудничави твърдения е голът с глава, който футболистът вкара във вратата на съперника. Според CNN, при центрирането, което Роналдо засече с глава, отскокът на португалеца от земята му е позволил да достигне височина от 2.56 метра.

Това означава, че е отскочил цели 71 сантиметра от земята. Да, звучи нечовешко, но очевидно Роналдо може всичко. Наставникът на Сампдория Клаудио Раниери пък сравни изпълнението на португалеца с такова на баскетболист от NBA. Той дори се пошегува, че Роналдо е останал във въздуха час и половина.

Разбира се, изпълнението на Кристиано Роналдо провокира някои фенове да направят колажи как отскокът на футболиста го е пратил извън земната орбита.

InStat, Роналдо как алгоритъмът на компанията го изпрати в средата на таблицата с най-добри футболисти

Кой прати Роналдо в средата на таблицата с най-добрите футболисти

Футболистът минава през доста неуспешен сезон

Самият Роналдо пък се сравни с Майкъл Джордан, който е известен със забивката си, която му спечели прякора Въздушния.