Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес споделиха новината, че са загубили едно от двете си бебета. Те публикуваха съвместно изявление в Instagram, в което се казва, че тяхното "момче е починало". Двойката сподели, че очакват близнаци през октомври, а през декември обявиха и пола на бебетата.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и разкриването на пола на близнаците

Роналдо и Джорджина разкриха пола на близнаците

Двойно щастие

"С най-дълбока тъга трябва да съобщим за смъртта на нашия син. Това е най-голямата болка, която родителите могат да изпитат. Само раждането на дъщеря ни ни дава сили да изживеем този момент с малко надежда и щастие. Съкрушени сме от тази загуба. Дете, ти си нашият ангел. Винаги ще те обичаме", се казва в изявлението на двойката.

Роналдо и Родригес не разкриват подробности какво точно се е случило, за да се стигне до загуба на бебето, но молят за уединение в този тежък за тях момент. Те не пропуснаха възможността да благодарят на лекарите и медицинските сестри за грижите и подкрепата.

От Манчестър Юнайтед - отборът, в който играе Роналдо в момента, изказаха подкрепата си към него, като написаха в Twitter: "Вашата болка е наша болка... Изпращаме любов и сила към вас и семейството в този момент."

Португалският национален отбор, чийто капитан е Роналдо, също подкрепи най-добрия си играч с думите: "Много сила, капитане."

Джорджина Родригес, Кристиано Роналдо и за какво е благодарна половинката на футболиста

За какво е благодарна Джорджина Родригес

Половинката на Кристиано Роналдо е щастлива жена

Роналдо е баща на още четири деца, включително двойка близнаци.