Често си мислим, че на богатите и известните всичко им е позволено, но невинаги е точно така. Поредният пример са футболистът милионер Кристиано Роналдо и половинката му Джорджина Родригес.

В края на миналия месец двамата си подариха кратко и романтично бягство в италианските Алпи, в курорт, който е на два часа път с кола от Торино.

На пръв поглед това звучи като напълно невинно деяние, но е в разрез със забраните за пътувания без основателна причина между различните региони на Ботуша.

Роналдо и Джорджина все пак не пропуснаха да споделят снежните си забавления със своите милиони последователи в социалните мрежи, а на следващата вечер отбелязаха рождения ден на Родригес с вечеря в петзвезден ресторант на хотел, който по принцип не работи.

Според италианските медии, двойката не може да бъде глобена за нарушаване на противоепидемичните правила, защото е необходимо да бъдат хванати в момента на деянието, а не след завръщането им у дома, предава The Sun.

Кристиано Роналдо, Лео Меси, Неймар и кои са най-следваните футболисти в социалните мрежи

Кой футболист има най-много фенове в социалните мрежи

Роналдо, Меси или пък Неймар

Все пак, властите ще проведат разследване защо Кристиано и годеницата му са решили да пътуват, имат ли наистина основателна причина и при какви условия се е провел рожденият ден. Възможно е все пак да има някакво парично наказание, но е сигурно, че то никак не може да трогне футболиста с неговата огромна заплата.