Участието на Португалия на Евро 2020 приключи още на осминафиналите в края на миналия месец. Така Кристиано Роналдо и компания вече са свободни да се отдадат на малко летни забавления и да преценят къде ще гледат финала на шампионата в неделя, който се ще играе на стадион "Уембли" в Лондон.

UEFA Euro 2020, Кристиано Роналдо, Пол Погба и как бойкотираха спонсорите на турнира

Когато Роналдо ти докарва милиарди загуба

Футболни звезди срещу спонсори

Не е ясно дали португалската суперзвезда ще присъства на живо на мача, защото от няколко дни той, половинката му Джорджина Родригес и децата им са се отдали на пълен релакс и много забавления.

Както и много пъти досега, те предпочетоха уединението на частната яхта на Роналдо, с която обикалят различни красиви места и са далеч от любопитните погледи.

"Време е за почивка с любимите ми хора", написа футболистът към снимка с Родригес и три от децата си. Качи и друга, на която позира с Кристиано-младши.

Джорджина също не пропусна да публикува кадри от слънчевата им ваканция, като никъде не упомена къде точно се намират. Най-вероятно някъде около европейските брегове семейството се забавлява, както най-добре умее - всички заедно.