Само един бърз поглед на общите снимки на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес, и ще разберем, че са страхотна двойка.

Кристиано Роналдо и колко пари е похарчил за почивката си в Гърция

Бакшишът, който Роналдо остави на Гърция

Португалецът би собствения си рекорд

Двамата започнаха романтичната си връзка през 2016 г. и до този момент ни демонстрират колко са щастливи. Пред The Sun нежната половинка на Роналдо сподели, че не е никак лесно да живее с него.

Причината обаче не е в самия футболист, а в това, че на практика почти няма човек на планетата, който да не го разпознава. Споделя обаче, че чувствата ѝ към него са по-силни от каквото и да било напрежение, което славата може да породи.

Джорджина смята, че е важно да мечтаем и изкушаваме партньора си, за да запазим искрата. Нейният начин да прави това е като винаги спи със секси бельо. Според нея, то е удобно, секси, внася романтика и е всичко, от което има нужда един мъж, за да бъде щастлив.

Не е нужно да се чудим как ли изглежда половинката на Кристиано Роналдо по секси бельо. Причината е, че вече сме я виждали. Иска ни се да е на живо, но не - преди няколко седмици Джорджина участва в рекламна кампания на секси бельо.