Вчера, 27 януари, половинката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, навърши 26 години. За да отбележи големия повод, Роналдо не пропусна да се похвали в социалните медии с празника на любимата си.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и Коледата им в Дубай

Слънчевата Коледа на Кристиано и Джорджина

Секси забавления

Той сподели снимка, на която се вижда как цялото семейство са седнали на дивана вкъщи, а масата пред тях е отрупана с цветя, балони и подаръци. Футболистът не си спести и милите думи към Джорджина.

"Поздравления, любов моя. Пожелавам ти един прекрасен ден. Ти си една невероятна жена и една прекрасна майка на нашите деца. Обичам те много, мило", написа Роналдо под снимката.

Джорджина също не си спести публикациите в профила. Тя качи серия от снимки със семейството си, а в текста под тях написа:

"Честити 26 за мен. Не бих могла да искам повече от живота. Само много здраве за моето семейство и за мен, за да мога да им се радвам винаги. Благодаря на всички за прекрасните пожелания, цветя и за цялата любов. И благодаря на моя съпруг за това, че ми даде най-доброто в живота - нашите деца. Обичам ви."

Няма как да не ни направи впечатление, че в обръщението и благодарностите си към Роналдо, Джорджина е използвала думата съпруг. Може би слуховете, че двамата тайно са се оженили, ще се окажат самата истина.

Джорджина Родригес и отсъствието ѝ от социалните медии

Къде изчезна Джорджина Родригес

Въпросът, който мъчи феновете на половинката на Роналдо