Драмата между Меган Маркъл и баща й Томас отдавна не е само техен проблем. Особено откакто бившата актриса стана херцогиня на Съсекс. Тогава и баща й реши, че е готов всяка седмица да дава интервюта относно отношенията с дъщеря си.

Поредното е от края на миналата седмица за The Mail on Sunday. В него Томас Маркъл за пореден път разкри, че Меган е скъсала всички връзки с него, че той няма място в живота й и колко безпощадно е това от нейна страна.

Снимка 362883

Източник: Facebook / Onobello

Думите на 74-годишния родител на херцогинята, че се страхува, че може никога да не види внука си и че не се е чувал с Маркъл от 10 седмици успяха да разгневят не само кралския двор, който предпочита да не коментира сагата, но и една друга известна личност.

Криси Тейгън, която е доста активна в социалните мрежи, този път привлече вниманието не с поредната снимка, на която кърми, а с пост в защита на херцогинята на Съсекс, пише People.

Тя сподели интервюто на Томас Маркъл в Twitter и допълни със своя коментар - "Този човек, той е отвратителен. Не знам какво не е наред с него. Остави дъщеря си да бъде щастлива. Това е смущаващо".

Е, ако Меган Маркъл няма право да отговаря не обвиненията, че е студена и че за нея е по-добре баща й да е мъртъв, то поне не липсват нейни защитници в социалните мрежи и светските среди.