Последният месец бе доста труден за Криси Тейгън и Джон Леджънд. В средата на август двамата обявиха, че чакат третото си дете в клипа към новата песен на изпълнителя "Wild". Но с напредването на бременността дойдоха и проблемите.

Криси Тейгън, Джон Леджънд и новината за третото им дете

Джон и Криси го направиха за трети път

Как ни изненадаха

Тейгън, която е доста активна в социалните мрежи, направи милионите си последователи свидетели на случващото в семейството й. Заради проблеми с плацентата и постоянно кървене, тя лежеше непрекъснато в продължение на седмици, а преди дни бе приета в болница.

Криси сподели, че се е наложило да й бъдат направени две преливания на кръв и да бъде включена на системи. Въпреки че и тя, и лекарите около нея със сигурност са направили всичко възможно, за да спасят малкото момче, което расте в корема й, преди броени часове Тейгън сподели, че го е загубила.

Моделът публикува няколко черно-бели снимки от болницата в профила си в Instagram. Те са запечатали най-трудните за нея и съпруга й моменти - първата среща с третото им дете, която всъщност е и тяхната раздяла.

По думите на Криси, при предишните й две бременности двамата с Джон никога не са мислили и избирали имена за децата си до последния момент. Но този път, някак несъзнателно, са започнали да наричат неродения си син Джак. А сега и двамата са в шок от случилото се и изпитват болка, която никога не са си представяли, че може да бъде толкова силна.

Преди дни моделът сподели, че е в средата на своята бременност, което значи пети-шести месец. В този период бебетата нямат шанс да оцелеят и се раждат мъртви. "Джак се бореше толкова много да бъде част от нашето семейство и винаги ще бъде", продължава емоционално Тейгън.

Криси Тейгън и знаела ли е, че е бременна преди операцията за премахване на имплантите от гърдите си

Знаела ли е Криси Тейгън, че е бременна, когато се е оперирала

Криси отново е открита

"В тези най-трудни в живота ни дни ние ще скърбим, ще си изплачем очите. Но и ще се прегръщаме и обичаме още по-силно и ще преживеем и това", написа Криси и благодари на всички за любовта и подкрепата, които не спира да получава.