Кралица Летисия е една от най-коментираните дами в света и често се дава като пример за стил, женственост и красота. Но преди да стане съпруга на настоящия испански крал Фелипе VI, 50-годишната Летисия Ортис Рокасолано работи като журналист и тв водещ и изглежда доста по-различно от сега.

Кралица Летисия, крал Фелипе, Леонор и София - къде почива испанското кралско семейство

Къде почива испанското кралско семейство

Традицията повелява

Следващата година съпрузите ще отбележат 10 години от сватбата си, а за това време Летисия претърпя постепенна, но видима за всички трансформация - особено ако попаднем на кадри, когато се е подвизавала на малкия екран.

Промяната се доказва и от факта, че восъчните й фигури в музеите на Мадам Тюсо са променяни два пъти след създаването си - последният през 2017 г.

През годините видяхме съпругата на испанския крал както с по-светла, така и с по-тъмна коса, с каквато е и сега. Прическата си също променя няколко пъти като днес тя изглежда коренно различно от времето на телевизионната й кариера. Драстична е промяната и в начина й на обличане, който от скучен офисен става елегантен и женствен, пояснява Daily Mail.

Кралица Летисия и крал Фелипе - последният им ангажимент преди лятната ваканция

Кралица Летисия - готова за ваканция

Последен ангажимент преди лятото

Кралица Летисия се подлага и на ринопластика, с което променя цялостното си изражение. А това, което изисква поддръжка, но не и промяна, е фигурата й. Тя винаги е била фина, но и не крие, че възрастта оставя своя отпечатък и по нейното тяло. А ние само можем да си пожелаем да остаряваме като нея.