В последните седмици не сме чували много за крал Фелипе и кралица Летисия, а причината е очевидна. В Испания се проведоха парламентарни избори и целият фокус беше насочен към политическото бъдеще на страната.

Кралица Летисия - за втори път с дреха на украински дизайнер

И Кралица Летисия с позиция за Украйна

Ето как я демонстрира

Още във вторник, 25 юли, кралското семейство продължи с ангажиментите си. По-точно с последния си ангажимент за лятото преди традиционната ваканция, на която се наслаждават в Майорка.

Фелипе и Летисия откриха Кралската галерия - ново място, в което ще бъдат излагани произведения на изкуството от кралската колекция. На откриването в Мадрид присъстваха действащият премиер Педро Санчес и министърът на културата Мигел Исета, както и други политически лица.

В галерията, която се простира на три етажа, могат да се видят произведения на Ел Греко, Тициан, Веласкес, Караваджо, както и съвременно изкуство.

Като последното можем да приемем и роклята, която кралица Летисия носеше на събитието - елегантен модел в черно и бяло на Carolina Herrera с разкроена пола, комбинирана с черни обувки на ток и златисти бижута.