Че Меган Маркъл е новата любимка на кралица Елизабет, разбрахме буквално дни след сватбата й с принц Хари. Тогава дойде и първият ангажимент на двете, на който херцогинята не беше придружена от съпруга си.

И се почнаха едни спекулации за вражда между Меган и Кейт, в основата на които е именно отношението на кралицата към двете. А сега Елизабет Втора ни дава още една причина да смятаме, че симпатиите й към Маркъл са по-силни от тези към Мидълтън в началото на брака й с принц Уилям.

В знак на уважение към Меган кралицата планира да покани майка й Дория Рагланд да празнува заедно с кралското семейство Коледа. По традиция празниците се прекарват в имението Норфолк. Подобна покана, която все още не е факт, би била в разрез с всички правила.

Снимка 361903

Източник: GettyImages

Край коледната трапеза се събират само членовете на семейството и няма място за външни лица, били те и родители. Дори майката и бащата на Кейт Мидълтън не са били канени на Коледа с кралицата.

Майката на Меган бе единственият член на нейното семейство, който присъства на сватбата й с принц Хари. Тогава всички демонстрираха топло отношение към нея, въпреки че тя видимо не се чувстваше на мястото си.

Меган Маркъл, принц Чарлз и връзката помежду им

Какво свързва Меган Маркъл и принц Чарлз

Не, не е Хари

А и след посещението в Кенсингтън в края на лятото няма съмнение, че Дория е спечелила симпатиите на кралския двор. По празниците ще разберем и дали тези симпатии ще се окажат по-силни от протокола.