Всички очаквахме излизането на "Приятели: Отново заедно", защото като верни фенове на сериала нямахме търпение да видим любимите си актьори на едно място, макар и след толкова години.

Матю Пери, Моли Хъруиц и раздялата между двамата

Матю Пери се раздели с годеницата си

Понякога нещата просто не се получават

Преди време Дженифър Анистън сподели, че заснемането на филма се е оказало много по-трудно, отколкото са очаквали тя и колегите й, защото са осъзнали колко много са се променили през последните години.

Очевидно снимките на "Приятели: Отново заедно" са повлияли тежко и на Матю Пери. В скорошно интервю за Times of London Кортни Кокс признава, че Пери е бил под голямо напрежение по време на снимките.

Снимка 533825

Източник: Instagram / David Schwimmer

Той се е притеснявал дали ще може да демонстрира страхотното чувство за хумор, с което се характеризира героят му Чандлър Бинг.

"Имах чувството, че ще умра, ако не се смеят", споделя малко след снимките на "Приятели: Отново заедно" Пери. Кортни Кокс потвърждава думите му, като допълва, че той наистина е бил в много напрегната ситуация и страшно много се е притеснявал за представянето си, което, разбира се, е било много важно за него и в личен план. 

Снимка 533278

Източник: Twitter / Iamdepression

"Аз мисля, че той се справи чудесно", добавя Кортни Кокс, а ние сме склонни да се съгласим с нея, защото като фенове получихме задоволителна порция хумор от Чандлър Бинг - точно толкова забавна, колкото ни беше необходима.

52-годишният Пери потвърди по-рано този месец, че пише мемоари, които трябва да бъдат пуснати през ноември. В автобиографичната си книга "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing" той разказва за времето  в хитовия ситком "Приятели", както и за битката си с пристрастяването.

"Толкова много е писано за мен в миналото. Мисля, че е време хората да ме чуят. Доживях и аз да разкажа историята си, въпреки че на моменти изглеждаше, че няма да го направя. И всичко е тук", пише актьорът под снимката на корицата на своята автобиография в Instagram.

Матю Пери, слуховете и автобиографията му, с която иска да разкаже собствената си версия

Как Матю Пери реши да опроверае всички слухове за себе си

При това черно на бяло

Меган Линч от Flatiron Books, която ще редактира разказа на Матю Пери, твърди, че историята му ще е необикновена. И обещава, че ще ни зареди с нужната доза хумор, катарзис и стимул, от който всички се нуждаем сега, в условията на изолация и разделение.