Никой не може да се заяжда безнаказано с приятелите на Кортни Кокс. Актрисата, която познаваме най-вече като Моника Гелър от "Приятели", брани със зъби и нокти сериала, който я изстреля на върха. Прави го по начин, който ни кара да се разсмеем, но и показва, че въобще не е безразлична към негативните коментари, били те и на Кание Уест.

Кортни Кокс, "Приятели", номинациите Emmy и от какво се е чувствала обидена актрисата

Какво обиди Кортни Кокс

Актрисата с признание за "Приятели"

А Кание Уест смята, че "Приятели" не е забавен. Нещо, на което Кортни, без губи време, отговаря подобаващо.

Според публикация на рапъра в Instagram, която в последствие беше изтрита, много от старите му постове не са написани от него. Включително и този отпреди две години, в който пише, че не намира сериала "Приятели" за забавен. "Всъщност не съм написал, че "Приятели" също не беше забавен", но ми се иска да го бях направил", обяснява той.

Кортни Кокс му върна жеста както само тя знае - с иронично и подигравателно видео. На него я виждаме да танцува на хита на рапъра от 2008 г. "Heartless", докато разглежда Instagram и погледът ѝ не се приковава на неговия пост.

Докато камерата показва в близък кадър изречението, че ""Приятели" също не беше смешен", актрисата яростно спира песента и хвърля телефона си, преди да се отдалечи от камерата. В текста към публикацията ѝ пък виждаме сгрешено написано (съвсем умишлено) името на рапъра: "Обзалагам се, че старият Кайни е смятал "Приятели" за забавен."

Клипът има повече от 340 хиляди гледания, а над пет хиляди от последователите ѝ коментират отговора, отбелязва New York Post.

Кортни Кокс, "Приятели" и защо не помни голяма част от епизодите на сериала, в които се е снимала

Защо Кортни Кокс не помни почти нищо от "Приятели"

Актрисата има обяснение

Кание Уест, който си даде известно време почивка от социалните мрежи, се завърна миналата седмица в Instagram, за да обсъди бизнес начинанията си. Темата обаче бързо се смени, когато започна да коментира семейството си и пристрастеността си към порното.

"Холивуд е гигантски публичен дом. Порнографията унищожи семейството ми. Справям се със зависимостта, която Instagram рекламира. Няма да позволя да се случи с Норт и Чикаго."