Кортни Кардашиян и Травис Баркър са една от най-актуалните звездни двойки, която напоследък не спира да ни дава поводи да говорим за тях. Е, направиха го отново, но този пък ги споменаваме не просто заради поредната провокативна снимка.

След по-малко от година връзка, риалити звездата получи предложение за брак от барабаниста на Blink 182 през октомври 2021 г. и побърза всички да научат за това.

Сега се оказва, че Кортни и Травис имат още една голяма новина, макар все още да я пазят в тайна. Според информация на TMZ двамата вече официално са съпруг и съпруга. 

Кортни Кардашиян, Травис Баркър и как отбелязаха Свети Валентин

Кортни + Травис завинаги

Как популярната двойка отбеляза Деня на влюбените

Изданието, което се позовава на свой източник, побърза да даде и подробности. Двете влюбени гълъбчета, които отново изглеждаха на върха на щастието на церемонията по връчването на Грами, са си казали "да, завинаги" малко след участието на Травис на наградите.

Снимка 569338

Източник: GettyImages

Те са забелязани да влизат около 1:30 ч. след полунощ в One Love Wedding Chapel в Лас Вегас. Двамата не са позволили на мястото да им направят никакви снимки, като вместо това са довели собствен фотограф и охрана.

Източници, свързани с двойката, казват на TMZ, че Травис и Кортни са били подготвени със свидетелство за брак и са го представили на собственика на параклиса, който е станал техен свидетел.

Според изданието за тях е било важно имитатор на Елвис да ги обяви за съпруг и съпруга, което е и станало. 

Въпреки скромната им тайна церемония, дълбоко се съмняваме, че тя ще е единствената. Като се има предвид романтичното предложение на Травис, с което Кортни побърза да се похвали, сигурни сме, че е въпрос на време да вдигнат сватба за чудо, приказ и поне няколко милиона долара. 

Кортни Кардашиян, Травис Баркър, трейлърът на The Kardashians по Hulu и какво разкриват за себе си годениците

За какво работят Кортни Кардашиян и Травис Баркър

Поне работата е приятна

Нито един от двамата все още не е потвърдил информацията, че са съпруг и съпруга, но редица издания, сред които и People, побързаха да им честитят голямата новина. От Billboard обаче написаха, че двамата всъщност не са се оженили "законно". Сигурни сме, че е въпрос на време, за да разберем цялата истина.