Конър Макгрегър може да не се състезава много активно в момента, но явно рингът му липсва. Защото след като се почти успя да се сбие с Machine Gun Kelly на музикалните награди VMA, сега той успя да счупи носа на италиански диджей.

Machine Gun Kelly, Конър Макгрегър и спречкването им на наградите VMA

Стигна ли се до бой на наградите VMA

Какво се случи между Machine Gun Kelly и Конър Макгрегър

33-годишният ММА шампион е цапардосал Франческо Фачинети в лицето без причина тази неделя.

Според информацията на светския сайт TMZ Макгрегър и годеницата му Дий Делвин са на почивка в Италия и в неделя са били на бар заедно с Фачинети и съпругата му Вилма. Конър ги е поканил на друго парти, и след като италианците приели, без причина ударил кроше на Франческо.

"Удариха ме за нищо. Всеки можеше да се окаже под удара - приятелите ми, жена ми, някой друг. Затова възнамерявам да съдя Конър Макгрегър - той е жесток и опасен човек", казва диджеят, цитиран от TMZ.

Съпругата му потвърждава версията и казва, че е благодарна, че боксьорът е бил много близо до Франческо и не е успял да "засили" повече удара си. "В първия момент си помислих: Това някаква шега ли е? Някакво шоу"?

Снимка 546238

Източник: Instagram/celebritynationglobal

Вилма Фачинети казва, че Макгрегър ще е в Италия до 26 октомври и предупреждава хората да стоят далеч от него. "Не искайте автографи, защото той е неуравновесен и опасен човек".