Музикалните награди VMA се състояха през изминалия уикенд, но освен бляскава церемония и много знаменитости на куп, бяха белязани и от не особено приятна случка. Виновниците за нея бяха Machine Gun Kelly и Конър Макгрегър.

Между двамата избухна конфликт, който беше спрян навреме с намесата на охраната на събитието.

Според източник на People повод за това е било желанието на ММА боецът да се снима с рапърът. Представители на музиканта обаче отказват общата снимка. Впоследствие Конър захвърля бастуна, с който е дошъл, и се отправя заплашително към Machine Gun Kelly.

До реален бой не се е стигнало, но двамата коментират по различен начин ситуацията малко по-късно. На въпрос на репортер на Variety какво точно се е случило, рапърът просто изблъсква микрофона и се оттегля, докато половинката му Меган Фокс казва: "Нямаме право да коментираме."

Макгрегър е малко по-обстоятелствен пред Entertainment Tonight. Той казва, че не е станало "абсолютно нищо" и че той "не познава този човек". "Бия се само с истински бойци, хора, които знаят как да се бият. Със сигурност не нападам малки сладки рапърчета", казва ирландецът.

Той допълва, че не знае нищо за Machine Gun Kelly, освен това, че е гадже с Меган Фокс.