През годините сме свикнали да виждаме много събирания и раздели между известни личности. Някои от тях са очаквани, но други не чак толкова.

Доста често отношенията се разпадат само в рамките на няколко месеца и всичко приключва. Понякога обаче браковете траят дори по-кратко от връзките.

От People са събрали някои от най-кратко продължилите бракове в Холивуд. И изненадите не липсват, защото най-краткият не издържа и три дни. Ето и как изглежда топ пет на най-кратките бракове в Холивуд.

5. Джена Крамър и Джонатан Шах - 12 дни

Снимка 642128

Източник: GettyImages

Актьорите се запознават на снимачната площадка на филма "Нощта на бала" (2008 г.). През 2010 г. двамата се женят, но се разделят 12 дни по-късно. Причината е, че тогава и двамата са прибързали и не са осъзнали, че не са един за друг.

4. Памела Андерсън и Джон Питърс - 12 дни

Двамата се запознават още през 80-те години на миналия век в имението на Playboy и имат кратка връзка. През 2020 г. обаче решават отново да се съберат и дори се женят на тайна церемония.

Памела Андерсън и причините да спре да носи грим

Защо Памела Андерсън спря да носи грим

Но усмивката не слиза от лицето й

12 дни по-късно Памела Андерсън взима решението да се разделят. Източник на People твърди, че нещата са се развили бързо, а Андерсън винаги е била много независима жена.

3. Кармен Електра и Денис Родман - 9 дни

Снимка 478161

Източник: GettyImages

90-те години са били един наистина бурен период от живота на Родман, като с Електра решават да сключат брак в Лас Вегас (че къде другаде) през 1998 г.

Денис Родман, The Last Dance и 48-часовата луда ваканция на баскетболиста

Лудата 48-часова ваканция на Денис Родман

90-те са били славни времена за баскетболиста

Но само девет дни по-късно баскетболистът подава документи за анулация на брака, като обвинява половинката си, че го е измамила. 

2. Никълъс Кейдж и Ерика Койке - 4 дни

Снимка 615628

Източник: GettyImages

Актьорът е доста екстравагантен, когато стане дума за личния му живот. А бракът му с гримьорката не просъществува и една работна седмица. Двамата започват да излизат през 2018 г., като отношенията им се развиват бързо и през март 2019 г. се женят в Лас Вегас.

Четири дни по-късно Никълъс Кейдж иска анулация на брака, защото твърди, че е бил под въздействието на алкохол и не е осъзнавал какво прави всъщност.

1. Бритни Спиърс и Джейсън Александър - 55 часа

Бритни бие всички до момента. През януари 2004 г. отново във Вегас тя се жени за приятеля си от детските години Джейсън Александър.

Защо Ланс Бас от NSYNC призова феновете на Бритни Спиърс да простят на Джъстин Тимбърлейк

Защо феновете на Бритни Спиърс трябва да простят на Джъстин Тимбърлейк

Певецът е за повече толерантност

55 часа по-късно Бритни Спиърс анулира брака, защото твърди, че не е била в състояние да разбере какво точно се случва. В мемоарите си The Woman in Me тя признава, че е била много пияна в този момент и между нея и Александър не е имало любов.

Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк преди и след аборта - какво знаем за отношенията им

Преди и след аборта - всичко за връзката на Бритни и Джъстин

Връщаме лентата назад с над 20 години

Едно от скорошните попълнения към селекцията е проваленият брак между актьорът от "Белият лотос" Лукас Гейдж и фризьорът на Ким Кардашиян Крис Апелтън. Двамата се ожениха през април тази година, а преди няколко дни обявиха, че се разделят. Така бракът им продължи едва шест месеца.