Те са известни, богати и от една малко по-различна порода. Независимо дали са със синя кръв и благородническо потекло или са сключили брак с представител на кралския двор, тези особи рядко се смесват с простолюдието и предпочитат по-висшите кръгове от обществото.

И така - от прием на прием, се създават, на пръв поглед, необичайни приятелства, в които обаче винаги има допирна точка. Или поне голяма доза взаимна симпатия. Ето най-интересните от тях.

Принц Хари и Риана

И двамата са заклети купонджии. Е, принцът вече е женен и своеволията драстично намаляват. Но това не му пречи да продължи да бъде приятел с певицата.

Запознават се през 2016 г. в родния на Риана Барбадос по време на празненства за независимостта на страната. Те присъстват заедно на концерт, а на следващия ден си правят HIV тестове на живо пред камери. 

Снимка 372223

Източник: Facebook / Firstpost

Доста интересно начало на едно приятелство, което, май-май, не е толкова силно. Все пак, Риана не бе сред гостите на сватбата на Хари и Меган. Но щом ги видяхме заедно преди две години, мнозина си ги представиха като двойка. Ние пък не можем да си представи Рири като херцогиня.

Меган Маркъл и Серина Уилямс

За разлика от Риана, Серина бе поканена и присъства със съпруга си Алексис Оханян на сватбата в Уиндзор през май. Двете с Маркъл се запознават на благотворително спортно събитие и веднага си пасват като характери.

Преди време Меган сподели, че Серина изненадващо бързо се превръща в дружката, на която пише, докато пътува, и онази, на която звъни за един бърз обяд в натоварения ден. Херцогинята не пропуска и възможност да гледа мач на Уилямс, както го направи и последния път на финала на Уимбълдън.

Принц Уилям и Еди Редмейн

Носителят на Оскар и наследникът на короната учат в едно и също училище и играят в един и също отбор по ръгби. Две достатъчни причини за едно силно мъжко приятелство.

Снимка 372224

Източник: Facebook / The Cambridges.

Редмейн признава, че Уилям е по-добър играч от него. И с усмивка споделя, че всички са пазили именно принца, за да могат после да се похвалят. А през това време той и останалите играчи са били свободни за подвизи на терена.

Двамата съученици често се срещат на различни спортни събития, а Еди се пошегува, че сега ги свързват бебетата, които плачат в домовете им.

Принц Хари и семейство Обама

Триото се заформи на Invictus Games, а това, че са от едно порода, си пролича и по време на съвместното им радио интервю, в което не си спестиха взаимните шеги.

Дейвид Бекъм, Уилям и Хари

Това 3 в 1 определено е добра комбинация. Британският футболист има уважението не само на повечето фенове на този спорт, но и на кралския двор. Затова и е чест гост на различни събития.

Снимка 372227

Източник: Facebook / Prince William friendship carrier

Но най-близо до сърцето на Бекъм е не кралицата, а внуците й Уилям и Хари. За тях Дейвид казва, че са страхотни и много лесно се разбира с тях, пише Reader's Digest.

Анджелина Джоли и Камила Паркъл

За връзката между двете се знае малко, вероятно защото и те самите искат да е така. Актрисата и херцогинята може да изглеждат доста различни и далечни, но ги обединява една обща кауза - защита на жертвите на насилие и по-голямата информираност за проблема.

Снимка 372229

Източник: Facebook / Angelina/Jolie Angie

В последните години Джоли се изявява все по-често в ролята си на защитник на човешките права и присъства на различни събития от темата, някои от които във Великобритания. Така срещите с Камила зачестяват.

Принц Хари и мощната каляска за продан

Принц Хари и мощната каляска за продан

И още една кралска обява

Принц Андрю и Will.i.am

Единият е на 58, а другият - на 43. Двамата се запознават покрай бившата съпруга на принца - Сара Фъргюсън. Вокалистката на Black Eyed Peas - Фърги, всъщност си "краде" псевдонима именно от своята близка приятелка, а в замяна кръщава първия си солов албум The Dutchess (Херцогинята).