Всеки ден се публикуват хиляди обяви за продажба на коли, но една привлече не само нашето внимание. Audi RS6 Avant от 2017 г. - 605 к.с. и само 7184 изминати километра. Цена - 71 900 паунда.

Снимка 371680

Източник: Facebook / Sortechs.demo2

Чия ли е тази кола и защо се продава? Отговорът на първия въпрос е изненадващ - на принц Хари. А защо му е щукнало да я продава - в обявата не се уточнява. Но надали дълго ще се търси купувач.

Въпреки кратката си роля на мощната играчка на принц Хари, комбито определено има с какво да се похвали. Ако можеше да говори, разбира се. Именно с него престолонаследникът пристигна на вечерния прием след сватбата на Пипа Мидълтън заедно с Меган Маркъл.

Снимка 371681

Източник: Facebook / Prince Harry England British Royal

Тогава двамата още не бяха съпруг и съпруга, а двама млади влюбени, които със сигурност са се порадвали на възможностите на мощната спортна кола. В началото юли Хари и Меган пристигнаха на спортно събитие с въпросното Audi.

А сега някой друг, готов да се раздели с достатъчно крупна сума, ще може да се хвали, че се вози в модерна кралска каляска.

Снимка 371697

Източник: SplashNews

Други подробности, които са си повод за фукане - панорамен покрив, музикална система Bose, затъмнение стъкла, 18-инчови джанти, пише BBC.

А относно въпроса защо принц Хари се разделя с това мощно возило, можем само да предполагаме какъв е верният отговор. Вероятно иска друга, по-голяма, семейна кола...

Колко добър е Принц Хари в полото

Колко добър е Принц Хари в полото

Херцогът на Съсекс се раздаде пред погледа на Меган Маркъл

А докато умуваме над този въпрос, една друга обява също заслужава малко (или повече) внимание. Ролс-Ройс-ът, служил вярно на кралица Елизабет Втора повече от 40 години, също си търси нов собственик. Той ще бъде определен чрез търг на 8 септември.