Кайли Дженър е риалити звезда, бизнесдама и милиардер. И е постигнала всичко това за своите скромни 26 години. А рождения си ден на 10 август, естествено, отпразнува подобаващо - на почивка с много слънце, пясък и вълни.

Кайли Дженър на 26

Кайли Дженър в 23 факта

Защото днес някой има рожден ден

Последните постове на Кайли в Instagram ни пренасят първо на плаж, където тя позира във водата с черен половинки бански, а след това и на яхта вечер, облечена в прилепнала черна рокля.

За специалния ден на риалити звездата профилите ѝ социалните мрежи бяха заляти от поздравления. По-голямата ѝ сестра Кендъл Дженър сподели нейна бебешка снимка, към която написа: "Честит рожден ден, моя малка сестричке."

Крис Дженър, майката на Кайли Дженър, също беше една от първите, отбелязали празника. Тя също качи кадри на дъщеря си като мъничка и по-точно видео от едно от партитата ѝ за рожден ден с огромна торта. "Може да си най-младата, но понякога си много по-мъдра и зряла от мен", пише Крис Дженър към поста.

Към поздравленията се присъединиха още и Клои Кардашиян, полусестрата на Кайли Дженър, както и приятелката ѝ Кори Гембъл.

"Знам, че няма нужда да ти казвам това, но никога не спирай да бъдеш точно такава, каквато си. Ти си любов, мир, търпение, благодат, разбиране, мога да продължа безкрайно... Обичам и уважавам толкова много в теб", пише Клои Кардашиян в своята публикация.

26-годишната Кайли Дженър става популярна с участието си в риалитито Keeping Up with the Kardashians от 2007 до 2021 г., а след това и в The Kardashians от 2022 г.

Междувременно става основател и собственик на козметичните компании Kylie Cosmetics и Kylie Skin.

Кайли Дженър си призна за уголемяването на бюста и разкри защо съжалява за операцията

Кайли Дженър най-после си призна

Каква пластичната операция си е правила и защо съжалява за нея

Има две деца от бившето си гадже, рапъра Травис Скот - дъщеря Сторми и син Еър, припомнят ни от Daily Mail.